2a Jornada PSEC

Avui dijous 14 de febrer es celebra, als Serveis Educatius de l’Alt Penedès, la 2na Jornada PSEC! Aquesta jornada va dirigida als docents referents de salut dels centres de Primària i Secundària de la comarca, a les direccions dels centres i a altres professionals de l’àrea sanitària.

L’objectiu és potenciar l’educació per a la salut dels infants i joves, a partir de propostes educatives d’àmbit local i comarcal.

Des d’ESAP hi serem presents explicant el projecte i donant a conéixer el calendari per totes aquelles escoles que s’hi vulguin adherir de cara el curs 2019-2020!

Aquest és el programa d’actes de la jornada. 

9:00 – 09:15h  Recepció i benvinguda a les persones assistents.
9:15 – 10:00h Salut mental i drogues. Joan Colom (Subdirector General de Drogodependències, Secretaria  de Salut Pública, Departament de Salut)
10:00 – 10:30h La salut mental a la Secundària. Foix Sogas. El Turó. Salut Mental. Associació de familiars i amics.
10:30 – 11h Pausa. Esmorzar saludable. Amb la col·laboració de Fruites i Verdures Plana Rodona S.L. i La Granja Foods S.L.
11 – 11:30h Escola saludable Alt Penedès (ESAP)  Iolanda Bertran i Foix  Ortiz. Escola Mas i PereraInstitut saludable Alt Penedès (ISAP)  Mercè Mompel. Institut Escola Intermunicipal del Penedès
11:30 – 12h Presentació taller per a famílies de la Mancomunitat Penedès – Garraf: A casa també parlem sobre pantalles. Enric Marcos, tècnic de prevenció. Servei de Prevenció de Drogues. Mancomunitat Penedès – Garraf.
12 – 12:40h INFADIMED (Infància i dieta mediterrània): Els nens escullen i els pares compren. Jordi Fernàndez Blanco, director programa INFADIMED
12:40 – 13:15h ACTIVA’T amb l’exercici. Anna Soldevila San José (Directora Tècnica del Complex Aquàtic) i Adrià Cabezas Esteve (Coordinador d’activitats dirigides del Complex Aquàtic)
13:15h Cloenda

 

2aJornadaPSEC-300x262.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s